1. Noutati
  2. Suntem mereu alături de tine
06.05.2024
De actualitate in service

Suntem mereu alături de tine

Auto Mitric

Suntem  mereu alături de tine

Pregătit pentru noi provocări


Designul unic și tehnologia modernă a noului Amarok vor impresiona cu siguranță. Cu acest autovehicul, practic nu există nimic care să te poată opri din drum, putând astfel să savurezi versatilitatea și libertatea pe care ți le oferă - atât în aventurile rurale, cât și în călătoriile prin peisajul urban.  

Pentru a depăși aproape orice provocare, este esențial să îți menții puternicul partener de mobilitate în condiții optime. Iar noi avem o soluție.

Image

Suntem 
mereu alături de tine


Întreținerea regulată, verificările, lucrările de service și folosirea de piese de schimb originale sunt esențiale pentru mobilitatea ta. 

Avem grijă de automobilul tău Amarok și ne bucurăm să fim primul tău punct de contact atunci când este vorba despre solicitări legate de service.

Efectuarea lucrărilor de întreținere și reparație în service-urile autorizate Volkswagen Autovehicule Comerciale reprezintă o investiție în siguranța și mobilitatea ta și poate contribui la păstrarea valorii automobilului tău Amarok pe termen lung.

Te așteptăm în service-urile autorizate Volkswagen Autovehicule Comerciale. Vrem să ne asigurăm că te poți bucura de fiecare experiență care îți iese în cale la volanul automobilului tău Amarok. Siguranța și plăcerea de a conduce sunt aspectele care ne motivează atunci când reunim în munca noastră experiența tehnică și pasiunea.

Amarok PanAmericana (WLTP): Consum combustibil l/100 km: mixt 10,3; emisii mixte CO₂ g/km: 270

Amarok (WLTP): Consum combustibil l/100 km: mixt 8,6; emisii mixte CO₂ g/km: 226

Informațiile privind consumul de combustibil și emisiile de CO₂ pot varia în funcție de dotările și accesoriile automobilului. Autovehiculele prezentate conțin echipamente opționale.

Werkstatt
Terminbuchung

Einfach und unkompliziert Werkstatt-Termin vereinbaren!

Programare online
banner img

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.