PREZENTARE
09.02.2021

Noul Arteon

Mai mult spațiu pentru stil și confort.
Noul Arteon

Mai mult spațiu pentru stil și confort.

 
De la grila lată a radiatorului la linia aerodinamică a plafonului și volumul impresionant al portbagajului: designul inovator al noului model Arteon Shooting Brake demonstrează îmbinarea exclusivismului cu caracterul practic la cel mai înalt nivel.

Design

Încrederea în sine la un nou nivel

Designul frapant al părții din spate al noului model Arteon Shooting Brake îl face să iasă în evidență în clasa sa. Cei care doresc să sublinieze în mod special caracterul elegant sau sportiv al modelului Arteon Shooting Brake pot alege dintre variantele de echipare Elegance sau R-Line, adăugând astfel caracteristici specifice.

Bloc optic spate cu leduri

Design inovator al luminilor

Noul bloc optic spate cu design cu leduri subliniază partea din spate frapantă a noului model Arteon Shooting Brake, prin semnătura sa progresivă. Blocul optic spate este disponibil opțional și cu un design dinamic. La această versiune, elementele LED produc un efect 3D și comută între lumina de stopuri și luminile de frână în timpul frânării. Toate acestea sunt completate de funcția suplimentară de semnalizare dinamică. În plus, funcțiile Coming Home și Leaving Home iluminează în mod practic drumul, pentru a vă conduce la mașină până la intrarea în casă.

 

Interior

Ispititor de confortabil

Interiorul spațios vă întâmpină cu lux și confort. Toate comenzile sunt perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, în timp ce culorile și materialele combinate în mod armonios creează o atmosferă de exclusivism. Indiferent ce variantă alegeți: în funcție de linia de echipare, puteți alege o gamă variată de tapițerii pentru scaune, de la stofă la ArtVelours sau chiar piele Nappa. Inserțiile din aluminiu sau lemn nobil finisează impresia de eleganță a interiorului. Răsfăț pentru privire și senzații tactile: acest interior vă va permite să savurați cu adevărat fiecare clipă a călătoriei.

 

Iluminare ambientală

Creează accente luminoase

 

Scufundați interiorul în culoarea dumneavoastră preferată. Iluminarea ambientală albă folosește lumina indirectă pentru a crea o atmosferă plăcută.
- Disponibilă opțional și cu 30 de culori diferite
- Panoul de bord, consola centrală și ușile din față și din spate sunt de asemenea iluminate discret
- În combinație cu Cockpit-ul digital Pro, culoarea aleasă este aplicată și afișajelor digitale

 

Citeste mai multe aici.

Vasile
Ianovici

Director Marketing<br />Director Vanzari
Telefon:
Mobil:
Fax: