Filtrul de praf si polen Audi

Asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer.
Filtrul de praf si polen Audi

Ştiaţi că?
Filtrul de praf şi polen reduce pătrunderea polenului şi a prafului fin în interiorul autovehiculului? O persoană care strănută la o viteză de 50 km/h, conduce pe o distanţă de 13 metri fără să vadă nimic.
Conform Clubului Automobilistic din Germania (AvD), fiecare al patrulea accident este provocat din cauza unor persoane care suferă de alergii? 
Dacă filtrul este colmatat, creşte concentraţia de praf, calamină şi microorganisme în aerul din interiorul maşinii? Astfel, creşte gradul de oboseală şi ca urmare se diminuează capacitatea de concentrare la condus.
Dacă particulele de murdărie intră în sistemul de climatizare din cauza unui filtru "plin", acestea influenţează negativ funcţionarea sistemului? Astfel, pot să apară mirosuri neplăcute.
Dacă filtrul este colmatat, scad performanţele ventilaţiei şi, ca urmare, geamurile se aburesc mai repede?
Asociaţia Germană pentru Alergii şi Astm recomandă înlocuirea anuală a filtrului de polen? 

Filtrele de praf şi polen Originale de la Audi…
...  asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer.

...  sunt realizate din două straturi. Primul filtrează particule mari de praf şi calamină. Cel de-al doilea strat îndepărtează un număr mare de spori de ciuperci şi polenul, care pot să afecteze plămânii. 

...  cu strat suplimentar de microfiltru de cărbune activ, reduc mirosurile şi fixează agenţii dăunători gazoşi. Ozonul este astfel transformat aproape în totalitate în oxigen. În plus, filtrele noi asigură vizibilitatea mai bună datorită faptului că geamurile se  aburesc mai puţin.

...  asigură suficient aer proaspăt în interiorul maşinii şi protejează nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului. 

...  reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lăcrimarea ochilor şi accesele de strănut în timpul condusului, sporind astfel siguranţa în trafic. 

...  opresc peste 99 % din cele circa 3.000 de granule de polen, aceasta fiind concentraţia de polen care se găseşte într-un metru cub de aer în timpul sezonului de vârf.

NOU Filtrele antialergenice
... Captează și neutralizează alergenii.
... Filtrează substanțele toxice.
... Previn formarea mirosurilor neplăcute.

 

Comparație filtre aer

(particule fine)

Filtru praf și polen

Filtru praf și ponel 

cu strat carbom activ

Filtru 

antialergenic

Particule 2,5 um - - -
Polen - - -
Calamină - - -
Praf fin - - -

Mirosuri și gaze, cum ar fi:

/Ozon

/Oxizi de sulf

/Oxizi de azot

  - -
Alergeni     -